Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Scrapbook hét - 6. nap

>> 2009. november 7., szombat

Az utolsó adag kép: az első Betsie: "A jó, a csúf, a gonosz!" c. kihívására készült. Egy (vagy több) olyan tulajdonságról kellett oldalt készíteni, amit nem szeretünk magunkban, amin változtatni szeretnénk. Én a kitartásról készítettem oldalt:


Kit Carpe Diem by Margote
fotó: deviantart.com


A második képem Janka és Sabee All About Me kihívására készült, melynek témája az ünnep volt. Mivel esküvői oldalunk még nincs igazán, így adta magát, hogy erről fog szólni az én oldalam. És meg is találtam hozzá a megfelelő készletet, így egyben CT munka is lett.


Love is All You Need by Val C. Designs



Az utolsó oldal pedig még a Timcsoca 2. napi vázlatos kihívására készült. Érdemes megnézni a galériát, mert gyönyörű hagyományos oldalak születtek.


3PP Spooked Kit
Posted by Picasa

Read more...

Charming Kit QP-s (FREEBIE)

Val C. legutolsó készletéből a CT négy tagja QP-ket gyártott, szerintem gyönyörűeket. Így néznek ki, és alattuk ott a letöltés elérhetősége:

Read more...

Scrapbook hét - 5. nap

Az ötödik napi kihívásokra készült képeim az építészet jegyében készültek. Elsőként Kovaxka "Embertelen" kihívására csináltam egy oldalt, a Taj Mahalról, amibe szerelmes vagyok, voltam és leszek.


credits

A másik oldal pedig Janka és Sabee All About Me kihívásra készült, ahol is a céljainkról, álmainkról kellett oldalt készíteni. Törtem a fejem valami általános dolgon, de sehogy nem állt össze a kép. Így aztán azt a vágyamat foglaltam oldalba, hogy egyszer eljussak a Stonehenge-hez.

Posted by Picasa

Read more...

"Csak úgy..."

A Scrapbook Napok közben azért készítettem két oldalt más kihívásokra is. Az elsőt a Cewe eheti kihívására, mert nagyon tetszett. Nincs túl sokminden az oldalon, de ez mostanában jellemző rám. Most épp ezt érzem közel magamhoz


Collab Delight
Ezt pedig a Digital Scrap Café Template kihívására készítettem, nem is a kihívás miatt, hanem mert megtetszett ez az elrendezés. Hát, most ezen a képen is boszikám van. De készülök Beniről is csinálni oldalt, csak nem nagyon hagyja magát mostanában fotózni... :)


Charming Kit by Val C. Designs
DSC October Template Challenge freebie
Posted by Picasa

Read more...

Crazy Little Love by Eledhwen Designs

>> 2009. november 5., csütörtök

Újabb One Kit Call, már szinte el is feledkeztem róla, mert hétvégén csináltam. Nem teljesen stílusom ez a színes, bolondos készlet, pont ezért szerettem volna kipróbálni, hogy mit tudok kihozni belőle. Nagyon jó volt játszadozni ezzel a készlettel, néha biztosan fogok még ilyesmiket csinálni, mert nagyon kikapcsolt... :)


Itt megvásárolható.

És íme, az oldalaim. Az elsővel teljesen elégedett vagyok, egy ilyen oldal miatt vágtam bele a kihívásba. A többi már tényleg csak játszadozás, nem tartom a legsikerültebb alkotásaimnak őket. Viszont legnagyobb megdöbbenésemre nem csak az első, hanem az utolsó oldalam is bekerült a kitpreview-ba! :)




Posted by Picasa

Read more...

Jupijjjé!

A múltkor jelentkeztem egy One Kit Call-ra, és készítettem is két oldalt. És ma ellátogattam a dizájner honlapjára, és ott szerepel az egyik oldalam! De jó! :)

Read more...

Scrapbook hét - 4. nap

>> 2009. november 4., szerda

Az oldal ismét Janka és Sabee All About Me kihívásra készült, most a téma a kedvenc időtöltés volt. Először a scrapbookingról akartam oldalt készíteni, de aztán másképp döntöttem. A fotózást választottam, az új fényképezővel. Találtam róla a neten fotót is, és egy nagyon jó kis template-et meg készletet. De végül mégiscsak rákerült a scrapbooking is. A kihívásokra készült oldalaimat tettem fel fekete-fehérben. Ilyen lett:


Template by Margote
Kit Retro by Margote
WA by Janka

Posted by Picasa

Read more...

Scrapbook hét - 3. nap

Mollee Válassz hármat! kihívására készült az oldal. Franci wa-ja ihlette, jobbá tette a napomat!


credits

Ez pedig Didó Téliből nyárit kihívására készült. A kép már tegnap megvolt, de az ihlet végül ma hajnalban jött meg. (A komment a credits-re kattintva elérhető.)


credits

Ez pedig Janka és Sabee közös kihívására, az All About Me-re készült. (A kommentet a credits alatt szintén el lehet olvasni.)

Posted by Picasa

Read more...

Scrapbook hét - 2. nap

>> 2009. november 3., kedd

Janka és Sabee egy hetes közös kihívásán, az AAM-en (All About Me) tegnap a nevünk volt a téma. Nagyon megörültem neki, mert már régóta készülök egy ilyen oldalt készíteni. Azt hiszem, hogy látszik is az oldalon, hogy örömmel, szívesen csináltam. Ahogy elkezdtem, kialakult egy koncepció is a fejemben, amihez tartottam is magam. Ilyen is ritkán fordul elő... :)


Kit Mocha Morning by Val C. Designs
Stitched Alpha by Val C. Designs


A másik kihívást Rainbow indította, ez meg aztán végképp nagyon közel állt hozzám. A címe: Színes hétköznapok. A feladat az volt, hogy legalább három képet kellett használni hozzá, és mindenképp kommentet írni. Nagyon szeretem az ilyen oldalakat, igazából ezek miatt kezdtem el scrapbookozni. Rögtön két oldalt is készítettem:

Ezek a fotók tegnap esti termések, Julcsikánk letámadta Benit. Imádja a bátyját, és szerintem nagyon jól visszaadják ezt a fotók. :)


Rainow: Színes hétköznapok

Ez az oldal pedig egy jól elsült tészta-kiöntés esetét meséli el. Itt sikerült jóra fordítanom a szituációt. Sokszor olyan türelmetlen vagyok Benikémmel mostanában, pedig csak ennyi kellene. Ez az oldal egy kicsit bocsánatkérés is tőle. És nagy nagy felkiáltójel magamnak, hogy így is lehet, így kellene!


Rainbow: Színes hétköznapok
Posted by Picasa

Read more...

Scrapbook hét - 1. nap

>> 2009. november 2., hétfő

Tegnap elindult a scrapbook hét a scrapbook.hu-n. Gyönyörű freebiek, érdekes kihívások, szuper csapat, jó időtöltés - és ami engem leginkább megfogott: egy kis önismereti kalandozás. Ha tetszenek a leírtak, kukkants be a fórumba!

És itt a tegnapi két alkotásom, a kihívásokra:


AAM Freebie by Sabee
Kit Mocha Morning by Val C. Designs


Ezt az oldalt készítettem Janka és Sabee All about Me I. kihívására. Nagyon élveztem elkészíteni. És a komment csak a tegnapi napomról szól, de gondolatban jó mélyen elkalandoztam belső tájaimon. Lányok! Köszönöm ezt a csodás kihívást! :)
A készlet pedig adta magát, Val C. készletének színei annyira közel állnak hozzám, hogy semmi mással nem tudtam elképzelni a rólam szóló oldalt! (Még egyszer köszi, Ányi, hogy beajánlottál csapat-tagnak!)


Karácsonyi Karamell by Didó & Janka

Ez pedig Didó és Janka Karácsonyi Karamell kihívására készült. Annyi azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy a fotó szilveszteri, de a hangulat annyira meghitt volt, és ez az első közös kép a gyerekekkel. Benikém még kicsit szomorkás, Julcsánk meg épp 2 hetesen értetlenül bámul a világra - bár a bátyó közelsége már akkor is megnyugtatta. Hihetetlen, hogy a kötődés, ami már a pocakban is megvolt - mindig akkor mocorgott, amikor Beni odabújt hozzám, - azóta is tart! Remélem, így is marad.

Posted by Picasa

Read more...

Scrapbook napok

>> 2009. november 1., vasárnap


Mától indulnak a Scrapbook Napok a scrapbook.hu-n! Már alig várom. Annyira kíváncsi vagyok! A hét házigazdája Janka. Janka! Itt is nagyon köszönöm neked, hogy megszervezted ezt a hetet. Én biztos minden nap bekukkantok! Gyere te is! :)

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP