Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Spearmint Infusion by Captivated Visions

>> 2010. január 8., péntek

Januártól vendég CT-tag vagyok a Captivated Visions-nél. Jó korán kezdték is az évet egy készlettel, épp hogy hazaértünk anyukámtól, már töltöttem is le. Szerintem szenzációs a készlet, nekem legalábbis nagyon bejött. Itt vannak az oldalaim:




fotó: 1point4 Stúdió

És maga a készlet:

megvásárolható itt / avaible here

Posted by Picasa

Read more...

Life by Mia Design

És már itt is egy újabb készlet. Szerintem nagyon jól használható, én az időhiány miatt most csak egy oldalt készítettem belőle. Julcsikám egy szál pelusban, sapiban, lufival... :)


És a készlet:
megvásárolható itt / avaible here @2LP

És ha ellátogattok a blogjukra, akkor megnézhetitek a kreatív csapat képeit, és letölthettek egy a készlettel készült gyorsoldalt is:
 
download here @designer's blog

UPDATE: ahogy feltöltöttem, ki is emelték a DST-n. :) 

Read more...

Light of Winter by Val C. Designs

Val C. is új készlettel jelentkezik. Gyönyörű, mint mindig! És íme, az oldalaim:


És a szöveg, ha nem lenne olvasható: A húgom. Ő tudja, ki vagyok, és azt is, miért vagyok ilyen. Olyannak ismer, amilyennek senki más. És mégis szeret. Mindig mellettem van, történjen bármi.  ---   A húgom. Én tudom, ki ő, és azt is, miért lett ilyen. Olyannak ismerem, amilyennek senki más. És szeretem. Mindig mellette leszek, történjen bármi.


fotó: Snowdrop by ansmeer @deviantart

És egy kis tavaszváró versike Donászi Magdától. :) Imádom a telet, de a hóvirágot is. És ez a halványzöld nekem egyből ezt juttatta eszembe... :)


Read more...

Good Times by Red Ivy Designs

>> 2010. január 7., csütörtök

És már itt is van Alice új készlete, ami gyönyörű! De tényleg! Ezeket az oldalakat készítettem vele:


Ezen a képen anyukám van Szilveszterkor. Szerintem jól sikerült kép róla - én legalábbis gyönyörűnek látom rajta. Róla még nem nagyon készült oldal, pedig van mit megköszönnöm neki. :)


fotó: 1point4 Stúdió (ez még egy 2007-es fotó rólunk)

Ő pedig a húgom. Neki is nagyon hálás vagyok, meg a sorsnak is, hogy ilyen jó testvérem van. Nagyon szoros a kapcsolatunk, és szerencsére ezt mindkettőnk párja jól viseli... :) :) :)

És a készlet:

megvásárolható itt / avaible here @ScrapInsider


Posted by Picasa

Read more...

Lively Descriptions canvas kit by Jopke D.

Álom CT-tagságom első oldalai. Jopke új készlete rendhagyó, gyönyörű, és nem lehet elrontani. Most nem elemeket pakolt egy csomagba. Ebben a készletben négy gyönyörű háttérpapír található, mindegyikhez hozzáadva két gyorsoldal: egy .png formátumban, egy pedig rétegezett .psd (az elemek egy rétegre vannak rápakolva). Én beleszerettem! Szóval ha szereted Jopke stílusát, és nem akarsz sokat tipródni azon, hogyan is nézne ki jól az oldalad, akkor ez a készlet neked készült. És íme, az oldalaim:




Itt a fotót én csináltam, és szerencsére annyira jó időben sikerült kattintanom, hogy zabálnivaló lett rajta kis boszikám... (Hihetetlen, hogy mire képes egy jó gép és némi szerencse... :D)

És a készlet:

megvásárolható itt / avaible here @Scrapinsider


Posted by Picasa

Read more...

Crazy Love by Eledhwen Designs

>> 2010. január 6., szerda





photo: .L.O.V.E. by LimpidD @deviantart

Bevallom, mostanában sokat problémáztam Eledhwen készleteivel. Valahogy nehezen tudtam összeegyeztetni azzal a stílussal, amit mostanában csinálok. Az volt a sok idő, amíg rávettem magam arra, hogy nekiálljak... Aztán most valahogy "lazábban" fogtam fel a dolgot, és hamar el is készültem mindkét oldallal - ráadásul még tetszenek is. Remélem, Agatanak is. És persze, hogy nektek is... :D

A készlet:

megvásárolható itt / avaible here @ScrapBird

Posted by Picasa

Read more...

Magic Winter by Timo Designs

>> 2010. január 5., kedd

Timo blogján már olvashattátok, hogy ő is útjára indul dizájnerként is. Timi! Itt is nagyon-nagyon sok szerencsét kívánok neked! :) És engem is felkért CT-tagnak, amit nagy örömmel fogadtam el. És már itt is van az első készlete, gyönyörű papírokkal - féltem is, nehogy elrontsam őket... :D
Két oldalt készítettem vele, a fotók a 1point4 Stúdióban készültek decemberben:




És maga a készlet: nagyon jó elemek vannak benne, bár én nem sokat használtam belőlük, de hát nem vagyok egy pakolgatós... :)


megvásárolható itt / avaible here @ScrapInsider

Read more...

Újabb CT-tagság

Igen. Merthogy megkerestek. Én már nem jelentkezem (na jó, még egy álmom van, de azon kívül nem szándékozom többet vállalni...)
A Red Ivy Designs egyik készletéből egyszer már csináltam oldalakat, és Alice-nek nagyon tetszett. Azóta rendszeresen látogatja a galériámat, és egy-két levelet is váltottunk.
Aztán tegnap megláttam a DSC-n, hogy az új készletével szintén van OKC, és bár tele vagyok most CT-kel (már négy bejegyzés vár a közzétételre...), úgy voltam vele, ha ráér péntekig, akkor jelentkezem.
Ahogy írtam neki, egyből jött is a válasza, hogy épp nekem ír e-mail-t, mert meg akarta kérdezni, hogy nem lenne-e kedvem oldalakat csinálni neki ebből a készletből. ÉS: nem lenne-e kedvem az állandó CT-jének a tagja lenni. Mivel nagyon szeretem a stílusát, és őt is kedvelem, nem tudtam neki nemet mondani... :)

Read more...

1/52

>> 2010. január 4., hétfő


Project E by Gabs Art & Dawn Inskip Designs

CT munkákat kellene csinálnom, de most a két nap alatt csináltam 4 képet - nemsokára látjátok majd -, és kellett egy kicsit saját magam miatt is szkreppelni. Na nem panaszkodni akarok, mert mindegyiket imádtam csinálni, csak ez az oldal most kikívánkozott belőlem. Régen blogoltam szinte minden nap, és néha olyan jó visszanézegetni, hogy mik is történtek velünk. De amióta szkreppelek, azóta ezt nagyon elhanyagoltam. Jó lenne, ha lenne kitartásom végigcsinálni mind az 52 hetet, de ha nem, akkor is jó lesz az, amennyi elkészült. Ezt most nagyon szerettem csinálni. :)
A szöveg kicsit terjedelmes lett, de ha valakit mégis érdekel:
"Egyhetes távollét után pénteken jöttünk vissza Mamalilától. A kocsiúttól kicsit féltem, de végül egész jól megúsztuk. Leszámítva persze, hogy az autópályán motorhibát jelzett a kocsi... De szerencsésen hazaértünk. Itthon várt bennünket a Benikém által gyönyörűen feldíszített karácsonyfa, és persze a játékok. A gyerekek rögtön birtokukba vették a lakást: Benikém rohant az autósdobozához, és egy szempillantás múlva már az összes kocsija a szoba közepén hevert. Julcsikám pedig felpattant a Beni autójára, és egész délután és este krosszolt a lakásban. És ez volt az első olyan nap, hogy Julcsika és Benike együtt játszottak: Julis kiviharzott a kocsival, Beni rohant utána, megnézni, hogy hová megy. Julcsánk sikítva megfordult, és most már Beni rohant elől, az apja ölébe, Julus meg utána. És ez ment egész a fürdésig. Mi igazából csak statiszták voltunk. Jó érzés volt.
Szombaton akkora szél volt, hogy ki sem mozdultunk a lakásból. Boltba el kellett volna ugyan menni, de senkinek nem volt kedve hozzá, így megoldottuk az itthon talált dolgokból a vacsorát. Ebédre Peti tüsténkedett: főzött lencsefőzeléket - természetesen Benóka fűszerezte -, lebbencslevest - lebbencstészta nélkül, nagykockával pótolva azt -, és hatalmas lisztezés keretében elkészült az első buktája is. Hihetetlen, hogy mindenbe bele mer fogni, és a kelttésztáktól mindig tartózkodom, de benne ilyen téren nincs félelemérzet. Szerencsére, mert isteni lett, és a gyerekek is jót lakmároztak belőle. Még a leves is jól fogyott, ennek titka persze az volt, hogy csak egy tányérba hoztunk be, és a gyerekek versenyeztek, hogy Peti kinek adja. Merthogy mostanában apa-őrület van nálunk, mindkét gyerek szerelme hatalmasra nőtt a külön töltött három nap alatt. Még a végén feleslegesnek fogom magam érezni... :) Délután újra eljött a közös játék ideje, mi szépen nyugodtan statisztáltunk hozzá apával.
Vasárnap, amíg a kisasszony aludt, a fiúk elmentek a Tesco-ba, én meg közben szkreppeltem kicsit (CT-munkák). Amikor hazajöttek, Benikém édesen ecsetelte, hogy milyen farkasordító hideg van kinn: nagyon tetszett neki ez a kifejezés, percekig csak ezt ismételgette, na persze változatos szövegkörnyezetben (hihetetlen szókincse és beszélőkéje van a kis lurkónak...). Julcsánk annyira megörült apának, hogy fel sem tudta hordani az összes cuccot, mert a lányka éktelen süvöltésbe kezdett, így inkább kicsit  halasztottuk a projektet. Benikém végül aludt egy jót, és ismét volt egy kis közös játék is délután. Annyira jó ilyenkor látni őket. Már olyan elképzelhetetlen, hogy volt idő, amikor még nem voltak ezek az édes apróságok, akik persze napról napra nagyobbak..."

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP