Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

52 inspiráció és újabb hibrid képeslap

>> 2010. október 8., péntek

52 INSPIRATIONS 2010 - WEEK 40 by Sue Cummings

Sue készleteinek egyszerűen nem tudok ellenállni. Habár a minimum kritérium havi egy oldal nála, amióta ott vagyok, nem volt még olyan készlete, amit képes lettem volna kihagyni. Így van ez a mostani 52 Inspiráció készlettel is:

available here @Oscraps

És az oldalamon Julcsi-boszi, aki egy vörös karácsonyi girlanddal a nyakában épp az élet nagy kérdéseiről elmélkedik... (Természetesen a szarvasmarhára is került a díszből... :D)




*** *** *** *** *** *** ***

És úgy belejöttem a képeslapkészítésbe, hogy újabb lappal és újabb tapasztalatokkal gyarapodtam. A lap természetesen nem marad meg, a tapasztalatok szerencsére igen... :D A gyerkőcök fiatalabbik unokatesójának ünnepeljük holnap a szülinapját, remélem, sikerül ezzel is örömet szereznünk neki. És hogy miért pont kiselefánt van a lapon...? - Mert ez a jele az óvodában... :)

És ha már képeslap, akkor hadd hívjam fel a figyelmeteket Darinka kezdeményezésére: ajándékozzuk meg mi is egymást saját készítésű képeslappal. Itt olvashatsz részleteket róla: 

Képeslapkészítés világnapja + 1 karácsonyi gondolat

Ágicza, innen üzenem, hogy megint nem tudok kommentelni a blogodon, így gondolom, más sem... :(

Read more...

Gyönyörű ősz - magyar szemmel

Igazi csemegéket hoztam mára: Ági, Kata és Timi összefogtak, és közös színpaletta alapján terveztek készleteket. Mindegyik gyönyörű lett, mutatom is őket szépen sorban (névsorrendben... :D)

BEAUTY FALL by Mörjike

available here @LDD

És, ehhez a készlethez tartozik egy Add On is, amit a mai nap folyamán ingyen tölthettek le - érdemes!!!! :)

available here @LDD

És az oldalam, egy tegnap készült fotóból, kedvenc pasijaim a Margitszigeten épp egy hajót figyelnek ily elmélyülten:




FALL by Rainbow Design

available here @Elemental Scraps

Az oldalamon pedig Julcsuskám szaglászik épp egy virágot, alig lehetett elrángatni onnan... :D




BEAUTY FALL by Timo Designs:

available here @Scrapinsider

És két teljesen eltérő stílusú oldal:


fotó: 1point4 Stúdió (2009.)

Szép őszi hétvégét kívánok mindenkinek!!!! :D





Read more...

LOTTERY TICKET --- LILI AND LULU by Dido Designs

>> 2010. október 7., csütörtök

Dia új készlete ma jelenik meg, és ha szereted a stílusát, akkor ezt most érdemes megvenni. Mindamellett, hogy gyönyörű, mindössze 3$-ba kerül, és ha szerencsés vagy, 1 évig ingyen juthatsz hozzá minden új termékéhez! Ezen felül további kuponok kerülnek sorsolásra, és vendégeskedni lehet Dia csapatában is. Érdemes benézni hozzá!

Dia's new kit is coming today!  This is only 3$, and this is a ticket too. 1 person who purchases her lottery ticket gets free access to Dia's store for 1 year and she will give more additional coupons and a guest post to her team!!! Read more on her blog!

available @A5D

Az oldalam / My page:



Read more...

WHITE GROUND by Val C. Designs és születésnap

>> 2010. október 6., szerda

WHITE GROUND BY VAL C. DESGINS

Val a Black Ground után elkészítette a White Ground-ot, ami legalább annyira jó, mint az előző volt. Gyönyörű világos hátterek, vibráló színek jellemzik. Mutatom is:

available here @DSC

Az oldalam:

Benikém gyönyörű, fürdőköpenyes mosolya...

És Val össze is csomagolta a két készletet, és most 25%-kal olcsóbban vehetitek meg:

available here @DSC

Ebből is készítettem egy oldalt, most boszikámról (aki higgyétek el, tényleg az, de imádnivaló... :D)


A komment:
Drága kis boszorkám gyönyörű teremtés. Hogy elfogult vagyok...? Igen, mint minden anya. De az is tény, hogy mindenkit elvarázsol. Akár hajnal kettőkor a nem túl vidáman ébredt ügyeletes orvorst is. Aki öt perc együt töltött idő után mejegyzi, hogy “milyen jó fej...!”, majd mosolyogva folytatja tovább a vizsgálatot.
Boszikánk maga az ÉLET, így csupa nagy betűvel. Amúgy egy törékeny kis emberke, de a legnagyobb betegség közepett is, ha már icipicit jobban van, sugárzik belőle az élet. Ahogy huncutul töri a fejét a következő csínytevésen, ahogy rámosolyog az emberre, és még ahogy hisztizik, az is imádnivaló.
Pedig hiszti aztán van bőven. Kisasszonykánk egy igazi kis hisztérika... Ilyenkor persze sokszor nekem is elszáll az agyam, de ha elég nyugodt vagyok, bevallom, mókás az előadás. Mert hogy ezek előadások, nem is kétséges: jól átgondolt, remekül megkoreografált mesterművek. Ahogy elhelyezkedik a földön, ügyelve, hogy nehogy beüsse a kis kobakját, majd amikor már minden készen áll, jöhet a hangos sírás. Imádnivaló.
Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy az utóbbi időben már sokat szelídült. Nem mondom, hogy kezesbárány lett, ő nem is lesz soha az, nem az a típus. De a kis olaszos temperamentumához képest, amit ki tudja, honnan örökölt, igazán visszafogott úrihölggyé kezdi kinőni magát.
De azért ha mérges, azt messziről látni a tekintetén. Olyan kifejezően és áthatóan tud nézni, hogy ez aztán hatásosabb bármilyen hisztinél. 
Gyönyörű kis boszorkám, maradj meg ilyen kis élettel teli, tűzrőlpattant menyecskének. És legyen boldog életed!


***   ***   ***   

És kedves barátnőmnek, Juditnak tegnap volt a szülinapja. Készítettem neki egy meglepetés-képeslapot, mert nagyon tetszettek neki a hibrid lapjaim. Tegnap kézhez is kapta, így már meg is mutathatom.
Judit! Nagyon-nagyon boldog születésnapot kívánok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Art Papers III és VI
Bucket Full of Sunshine
Running and Jumping
all by Vinnie Pearce



Read more...

BLOG YOUR LIFE - A5D 5-5-5 collaboration

>> 2010. október 5., kedd

Az A5D új collab készletet készített, fantasztikus színekben pompázik. És mától (5-től) 5 napig 5$-ért kapható.

available @A5D

És az oldalam boszikámról:


Read more...

SO SWEET by Red Ivy Design

>> 2010. október 4., hétfő

Alice hosszú idő után új készlettel jelentkezett:

available here @2LP

A készlet gyönyörű, nagyon szép visszafogott színekkel, amik nekem nagyon tetszenek, de sajnos nehezen bánok velük. Most is napokig készült az oldalam, mert Alice azt kérte, hogy csak a készletet használjam hozzá... :D (Pedig engem egyből az overlay-ek fogtak meg... :D
Szóval hosszú gondolkodás, több kukázott oldal után végre elkészültem egy olyannal, amivel elégedett vagyok. Íme:


Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP