Kedves Látogató! Üdvözöllek a blogomon, ahol scrapbook alkotásaimat láthatod. 2009. márciusában találkoztam a scrapbookinggal, és azóta az életem részévé vált.
Ha tetszik, amit látsz, vagy épp ellenkezőleg: nem tetszik, és esetleg építő jellegű kritikád van számomra, ne fogd vissza magad. Szólj hozzám! Szívesen veszem! :)
.

Örök mozdulatlanságban

>> 2011. január 22., szombat

Nem hittem volna, hogy sikerül elkészülnöm az oldalammal a Cewe heti kihívására (szegény Benikém két napig folyamatosan lázas volt), de mégis összejött. A fotót múlt vasárnap készítettem a Budai Várban. Nagyon rég készültem már végigrágni magam a Krissz által ajánlott tutorialon, és ez a fotó tökéletes volt hozzá. Aztán már csak az oldalt kellett elkészítenem, amire azért rá kellett hangolódnom. Lorie virágai persze elmaradhatatlanok voltak, ígérem, azért nem fogom őket rápakolni minden oldalamra... :)
Aztán az idézettel voltam bajban. Szerettem volna valami frappánsat, kifejezőt. De sokáig kellett keresgélnem, míg végül ráakadtam Szappanos Gábor írására. És ezzel úgy érzem, hogy teljesen készen lett az oldalam.


Jerry Jones textúrák
JOPKE D.: Amora. Margarita
ANNA ASPNES:
Art Play Palette No. 2
Art Play Palette No. 4
Artsy Blendz Snow - Elements
MÖRJIKE: Dear Diary - Everydays
LORIE DAVISON: Falling Leaves Autumn Tea
CAPTIVATED VISION: Project 365

Az idézet:

Végül is ez a szoborlét nem lett volna rossz, de mindig ezek a végtelen ellentétek! Egyszer rohanás, öldöklés, másszor az örök mozdulatlanság. (Szappanos Gábor: A hetedik vezér a nyakát csikorgatja c. írásából)


Posted by Picasa

Read more...

Boldogság - Mörjikének

Az sb.hu-n újra indult a Kép Egymásnak játék, amit nagyon szeretek, így most is jelentkeztem rá. Ismét Ágit sorsolta mellém a szerencse, aki egy nagyon jó fotót küldött... ;)
Közben Szrjudit megfertőzött Lorie Davison imádatával, és legnagyobb meglepetésemre még én is találtam olyan készletét, amit használni tudok... ;)


LORIE DAVISON: Falling Leaves Autumn Tea
VINNIE PEARCE: Placid
SUE CUMMINGS:
52 Inspirations 2011 {Basics} - a collab with VICKY STEGALL
52 Inspirations 2011 {Week One}
merry. bright. &falala.
ANNA ASPNES:
ScriptTease Happiness
Chunky Torn Edges
KITTY DESIGNS: TypeWriter Overlay
MÖRJIKE: Dear Diary - Everyday Photomasks
Abandoned Office
KASIA: Tenderness
JOPKE: Margarita

Megkértem Ágit, hogy írjon egy rövid kommentet is az oldalra:
"Én és a kis almáim. Addig amíg Andor meg nem született mindenki azt állította, hogy ez a gyerek...Zsombi, tiszta anyja. Aztán megszületett Andor is. Azóta mindenki meg még többen azt fújják, a kicsi tiszta anyja... Én szerintem meg ez a két gyerek pont olyan mint apa és anya jól összegyúrva, egy kicsit megfűszerezve némi zsiványsággal, jóvágással, élettel, vidámsággal... és én most őket ölelem, szeretem és imádom, akárkire is ütöttek."



Én pedig ezt a gyönyörű oldalt kaptam Krisztától. Kriszta, nagyon-nagyon köszönöm! Annyira szép lett az elrendezése, és olyan ötletes a rajzolt hatású átalakítás a ceruzával!!!! :D

RAK for me by Kriszta

::: credits :::

Posted by Picasa

Read more...

You and Me

>> 2011. január 19., szerda

Imádom a maszkokat, ennek ellenére nagyon nehezen tudok velük bánni. Ági (Mörjike) maszkjai viszont rendszerint elvarázsolnak, és arra késztetnek, hogy használjam őket. Így történt most is. A fotó vasárnap készült a Várban, és nagyon szeretem. Julcsika épp azt mondja, hogy "csííííííz" - imádom, hogy végre elkezdett beszélni... ;)


MÖRJIKE:
Dear Diary - Everydays
Dear Diary - Everydays PhotoMasks
VINNIE PEARCE:
Placid
Running and Jumping
New - Elements
ANNA ASPNES:
Art Play Palette No. 2
ScriptTease Happiness
KITTY DESIGNS:
Type Writer Overlay
DIDO DESIGNS:
Soft Little Touch
És mutatom a maszk-csomagot is, szerintem gyönyörű:
available here @LDD


Posted by Picasa

Read more...

52 Inspiráció - 3. hét

>> 2011. január 18., kedd

Nagyon vártam már a 3. heti készletet, a hétvégén sok jó fotó készült: szombaton a Margitszigeten voltunk, vasárnap a Várban. Végül a vasárnapi fotókból válogattam, mert imádom ezt a fotót a gyerekekről... :) Íme, a fotókönyvem következő oldala ilyen lett:


52 Inspirations 2011 {Basics}
52 Inspirations 2011 {Week 3}

És a készlet:
available here @Oscraps

Posted by Picasa

Read more...

Olyan boldog vagyok,...

>> 2011. január 16., vasárnap

..., mert Vinnie megosztotta a Diának készült oldalamat a Facebook-on!!!! :) (Köszi Szabi, hogy felhívtad rá a figyelmemet!!!! :)


And thank you sooo much Romy too for your kind words!!!! :) Big-big hugs!

Posted by Picasa

Read more...

  © Blogger template Webnolia by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP